O Nama

Ambulanta za rehabilitaciju “Zlatne Ruke” iz Jagodine, registrovana je 2006. godine, po najnovijem zakonu o Zdravstvu, koji je stupio na snagu decembra 2005. godine, kada je uvedena klasična i tradicionalna medicina.
Vlasnik ambulante je dipl. Fizioterapeut Ljubinka Đorđević, iz Jagodine, ul. Omladinskih brigada br. 110. Rođena je 1956. godine.

Postojala je registracija i ranije, ali pod nazivom K.S. “Zlatne Ruke”, registrovana 1996. godine, kao i registracija K.S. “Ljubičica”, registrovana 1988. godine i sve to u jagodini, i vlasnik je Ljubinka Đorđević.

Ljubinka Đorđević je jedna od retkih, koji su merili bioenergetski potencijal u našoj zemlji, još 1989. godine, na univerzitetu “Božidar Adžija”, u Beogradu, kada je i održana edukacija pod nazivom “Bioenergija, šta je to?”, kada su učesnici (koji su imali nadprosečni potencijal), dobili potvrde o merenju bioenergetskog potencijala i uspešno završili obuku za bioenergiju i njenu primenu.

Osim ove edukacije, ona je edukovana i u Švajcarskoj klinici “Psihoterapy”, vlasnika Radeta Grbića, u Zugu, u trajanju od godinu dana.

U svom radnom veku, Ljubinka Đorđević je obavljala i praktičnu praksu u Nemačkoj, više od dve godine, za vreme školovanja u Dizeldorfu i u više gradova.

Sada je središte ambulante stalno u Jagodini, ali veoma često ona obavlja i rad na terenu u više gradova u našoj zemlji (navedeni su samo neki od većih): Niš, Novi Sad, Kragujevac, Požarevac, Smederevo, Leskovac, Pirot, Kruševac, Zaječar, Negotin, Valjevo, Kosjerić, Čačak, Kraljevo, Bogatić, Ruma, Sremska Mitrovica, itd., kao i u Banjama, zajedno sa lekarima klasične medicine i to: u Kuršumlijskoj banji i Brestovačkoj banji (kod Bora).

Pored navedenih edukacija, Ljubinka Đorđević je prisustvovala i na raznim seminarima, vezano za tradicionalnu medicinu (Bioenergiju), i to: Beograd, zagreb, Budva, Zadar, Samobor, Krško, Kraljevo, Kragujevac. Sa svim većim bioenergetičarima iz stare Jugoslavije i sa čuvenom ruskinjom Džunom.

Sada, kao član medicinske komore “KMSZTS”, ogranak Kragujevac, sa licencom br: 063083/09, prisustvuje raznim edukacijama, gde je obavezno sakupiti određen broj bodova godišnje, kao predavač ili slušalac, da ne bi izgubila licencu medicinske komore.

Pored obaveza prema klasičnoj medicini, Ljubinka Đorđević ima obaveze i prema tradicionalnoj medicini, gde je predsednik skupštine udruženja bioenergetičara (jednog zvanično registrovanog udruženja u Srbiji), gde učestvuje kao predavač ili slušalac na kontinuiranoj edukaciji, koja se održava u toku godine.

 

Bioenergija - Reiki
035/254-981
063/603-688
064/01-70-127


Da li znate da je Bioenergija Zdravstvena Nauka ?

Znam
Ne Znam

©  Agencija Autentik                      Ukupno Poseta: 1161       Danas: 2       Juče: 28
Autentik Top Lista